Από Οθόνη Σε Οθόνη

Από το εγώ στο εμείς: Εμμανουήλ Μπενάκης, μια συναρπαστική ζωή του Νίκου Μεγγρέλη

Ένα ταξίδι από την πολυπολιτισμική Αλεξάνδρεια του 19ου αιώνα στην Αθήνα του 20ού αιώνα, που ακολουθεί τη ζωή του Εμμανουήλ Μπενάκη.

Βόρεια Εύβοια: Ιστορίες καμένης γης του Κωνσταντή Φραγκόπουλου

Ένας επίγειος παράδεισος παραδομένος σε μια πύρινη κόλαση. Πώς οι άνθρωποι που είδαν σπίτια και περιουσίες να παραδίδονται στις φλόγες μπορούν να σχεδιάσουν τη ζωή τους από την αρχή;

Η βία στις σχέσεις της Νιόβης Αναζίκου

Το ντοκιμαντέρ ερευνά τη βία κατά των γυναικών και πώς μπορεί να αναχαιτιστεί το φαινόμενο, αναδεικνύοντάς το μέσα από τις αφηγήσεις των γυναικών που τη βίωσαν από πρώτο χέρι.

Μάριος Γιαννάκου – Κυνηγώντας το αδύνατο της Μαρίας Γιαννούλη

Από τον καναπέ, το τσιγάρο και την παραίτηση, ο Μάριος Γιαννάκου έγινε ο νεότερος αθλητής στον κόσμο που διέσχισε την έρημο Al Marmoom. Αυτή είναι η ιστορία του.

Οι μνήμες πέτρωσαν μέσα της της Τάνιας Χατζηγεωργίου

Οι τελευταίες επιζήσασες ττου Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μιλούν για τα δεινά που υπέστησαν. Γυναίκες που παλεύουν με τις μνήμες της φρίκης και συνθέτουν τη μικροϊστορία της Ελλάδας.

Οι ουρανοί της Μακεδονίας φλέγονται – Στα φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου του Δημήτρη Χατζημαλλή

Άγνωστες ιστορίες τόλμης και ανδρείας, με πρωταγωνιστές γενναίους αεροπόρους, από το Βαλκανικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Χρήστος Μποκόρος του Μιχάλη Λυκούδη

Ο Χρήστος Μποκόρος αποκαλύπτει τις σκέψεις του σχετικά με την τέχνη του, τους θεατές των έργων του και την εικαστική τεχνική του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Thessaloniki International Film Festival