ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ; Πάρε μέρος στον Μαραθώνιο!

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και η COSMOTE TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης στην Ελλάδα, σας προσκαλούν στην πιο σπουδαία νύχτα της κινηματογραφικής σεζόν, την 90ή τελετή απονομής των βραβείων OSCAR. Την Κυριακή 4 Μαρτίου σάς περιμένουμε στο Ολύμπιον από τις 23:00 με το δικό μας κόκκινο χαλί, DJ set και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Λίγο μετά θα μπούμε στην αίθουσα για το παραδοσιακό pre-show και red carpet live με την τελετή έναρξης να ακολουθεί στις 03:00, ξημερώματα της Δευτέρας. Φέτος η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών γιορτάζει την 90ή επέτειο της Απονομής των βραβείων OSCAR σε μια δυνατή κινηματογραφική χρονιά στην οποία όλα μπορούν να συμβούν.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:
Πάρε μέρος στον Μαραθώνιο!

Ιδανική προθέρμανση για την βραδιά των OSCAR, ένας οσκαρικός σινε-μαραθώνιος την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, με ταινίες που διεκδικούν το χρυσό αγαλματίδιο. Λάβετε θέση!

Η διαδικασία: με το εισιτήριό σου, δικαιούσαι κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση, το οποίο και συμπληρώνεις στην είσοδο της αίθουσας. Κατά την διάρκεια της προβολής, και σε κάθε μία από τις 7 Οσκαρικές προβολές (το πρόγραμμα βρίσκεται παρακάτω), γίνεται κλήρωση για 10 προσκλήσεις. Στην έξοδο, και αφού έχεις απολαύσει την ταινία, μαθαίνεις αν κέρδισες και λαμβάνεις την πρόσκλησή σου για την μεγάλη βραδιά!

Ολύμπιον (1/3/2018)


16:00 Εγώ, η Τόνια


18:30 The Florida Project


20:30 Η ψυχή και το σώμα


22:30 The Disaster Artist


Παύλος Ζάννας (1/3/2018)
17:30 Χωρίς αγάπη


20:00 Μια φανταστική γυναίκα


22:00 Αόρατη Κλωστή

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: 7,5 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΡΟΒΟΛΗ (ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 1+1)

Thessaloniki International Film Festival